Meny

Det finns ett perfekt badkar till varje badrum, Vi hjälper er gärna att hitta ert.

Filter Visar alla 13 resultat
Pris
Badkarsform
Längd
Bredd
Systemnivå

Badkar

Att ett badkar är en lyxförhöjare är vi alla nog eniga om. Men ett badkar ifrån Comfornette är inte bara lyx, det är komfort, känsla och kvalité. Om du så är ute efter ett duschbadkar eller ett badkar utrustat med ett toppklassigt massagesystem så finns der du söker hos oss. Hela vår företagsanda bygger på att leverera den absolut bästa badupplevelsen. Hos oss får du en badskänsla utöver det vanliga oavsett om du väljer ett designbadkar i fristående modell eller ett hörnbadkar där barnen växer upp i idylliska bubbelbad.

Att installera ett badkar är inte särskilt komplicerat

Från Comfornette kommer alla våra badkar kompletta, i ditt badrum har du med största sannolikhet redan ett avlopp och en golvbrunn installerat, en så kallad installation innebär att om exempelvis ditt golv lutar så kommer våra badkar kommer med färdiga justerbara fötter där du enkelt vrider och justerar tills ditt vattenpass säger att det är rakt. Har du valt ett massagebadkar krävs en behörig installatör eftersom de är el som skall hanteras i ett våtutrymme, installationen är simpel men viktigt att den utförs fackmannamässigt för din säkerhet om en olycka såsom vattenskada eller annat skulle vara framme.

 

Badkaret kommer vara fokuspunkten i ditt badrum, några tips!

Sortimentet kan kännas stort när du skall välja badkar, utgå ifrån ditt badrums storlek och låt sedan badkarsmodellen tala för sig. Vi har arbetat länge för att optimera såväl badkarsdjup och ergonomi i samtliga bad och skapat en bred variation i såväl design och badkänsla. Har du ett badrum med stor plats kan ett hörnbad ge en lyxig känsla, eller till och med ett fristående badkar i skålad form som kan få ge sig till tals i mitten av ditt badrum. Vi har allt från minimalistiska badkar perfekta för väggplacering som böljande mjuka badformer för härliga skummiga bad. Kanske är de ett gästbadrum där du önskar två funktioner i ett, då kan ett duschbadkar vara det perfekta för dig.

Svensktillverkade badkar direkt från fabrik

Hur kan vi på Comfornette hålla så låga priser utan att tumma på kvalité? Vi håller i hela kedjan själva, inga mellanhänder, distrubitörer eller återförsäljare som skall ha sin del av kakan – hos oss får du ett badkar direkt från tillverkaren. Eftersom vi bygger badkaren själva med produktion i Skene kan vi hålla ett extremt pressat pris, direkt från oss till dig som slutkund utan alla mellanled där priserna ökar och vinstmarginaler tas ut.

Hos oss får du ett miljövänligt badkar tillverkat med omsorg

Vi har valt våra material med omsorg. Vi använder oss inte av plast eller PVC-slangar, lim och silikoner. Detta innebär dels en avsevärd skillnad på miljöpåverkan och inte minst på badvänligheten för dig och din familj. Vi har valt egentillverkade snabbkopplingar som tätar genom o-ring samt låser med låsbleck i rostfritt stål. Våra slangar är dessutom tillverkade i förädlad polyamid som har en mycket fin insida – dess antibakteriella yta förhindrar att mikroorganismer slår rot. Dessutom dräneras badvattnet i våra badkar ifrån lägsta möjliga punkt i badet vilket gör att efter varje badtillfälle mimieras risken avsevärt för bakteriell tillväxt och dålig lukt.

Dessutom innebär vårt användande av Polyamid slangar och limfria badkar att vi inte har några giftiga ämnen och ftalater som är skadliga för dig som badare. Sist men inte minst bygger vi våra badkar i Skene vilket resulterar i kortare transportstreckor till våra kunder, det vill säga mindre miljöpåverkan – de är vi stolta över!

 

 

Skapa ett konto för att påskynda framtida utcheckningar, spåra orderhistorik och ta emot e-post, rabatter och specialerbjudanden