• Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp

Spatunna Vemdalen

Det generösa badet – Vemdalen är det lilla extra med sitt ljuvliga liggsäte. Tillsammans med två särskilt tilltagna skålade sittplatser blir Vemdalen något utöver det vanliga. Med sina totalt sex platser är detta det perfekta badet för den stora familjen.

{{ priceOriginal }}
67 195 kr
{{ price }}
Tillverkas på beställning
Leveranstid 10-12 arbetsdagar
 • Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp
 • Beskrivning

  Detta spabad är utrustat med ett ergonomiskt ligg säte med armstöd samt fem sittplatser. Sittplatserna har varierande sitt djup för att passa både de som är långa och korta. Vattennivån kan också justeras hela 20cm för att passa alla i familjen.

  Den minimalistiska designen inte bara känns exklusive, den underlättar också vardagsunderhållet. Vi har minimerat antalet reglage till en kontrollpanel med upplysta knappar och tydlig LCD-display. Välj språk på Svenska eller Engelska. Från kontrollpanelen styrs spabadets alla funktioner med ett enkelt knapptryck.

  ELUPVÄRMD SPATUNNA
  Detta bad har vi tagit fram för er som vill bada varmt utan vattenmassage. Med vår unika minimalistiska design och tillverkningsprocess är skalets alla ytor släta. Dvs inga försänkningar där annars massagejets skulle suttit. En slät yta är enklare att underhålla samtidigt som det inte ser ut att fattas någonting. Ljudnivån är också väldigt låg (38dBA) tack vare våra släta slangar och strömlinjeformade rörkopplingar. Självklart är badet utrustat med LED-belysning som kan ställas i 9st olika ljus program. 3st program bestämmer ni själv. Välj bland 300 olika färger.

  RENING
  Minimalt underhåll tack vare helt släta antibakteriella slangar i polyamid och en mycket effektiv rening med dubbla ytvattenfilter. Spabadet är även utrustat med Ozon-rening för att minska användandet av kemiprodukter. Reningen sker självklart automatiskt och minimerar antalet vattenbyten till två gånger per år. Detta bidrar till att sänka den redan låga energiförbrukningen ytterligare.

  TILLVAL – UVC LAMPA
  För dig som enkelt vill minimera användandet av klor vid rengöring finns UV-C lampan som tillägg, genom högeffektiv automatisk rening kommer den åt mikroorganismerna som Ozon anläggningen inte gör.
  Denna UV-C anläggning är speciellt bra på att rena bort de organismer och bakterier som Ozon anläggningen inte rår på. Resultatet är en högeffektiv automatisk rening som minimerar användandet att kemprodukter ytterligare.

   

  Klicka här - För att läsa mer

 • Teknisk data
  Längd 220 cm
  Bredd 220 cm
  Höjd 98 cm
  Baddjup 81 cm
  Sittplatser 5 st
  Liggsäten 1 st
  Vikt 400 kg
  Belysning Ja, 24st LED lampor
  Automatisk rening Ja
  Jetpump Comfort: 1st | Premium 2st
  Cirkulationspump ja, 240l/min, 0.35hk
  Munstycken Syrafast A4 rostfritt stål
  Värmare Aluminium 3000W
  Stativ Rostfritt stål
 • Filer
Eluppvärmd badtunna
-20%
Spatunna Öregrund
Spatunna Öregrund

Spatunna Öregrund

67 195 kr 83 995 kr
-20%
Spatunna Fjällbacka
Spatunna Fjällbacka

Spatunna Fjällbacka

67 195 kr 83 995 kr
-20%
Spatunna Visby
Spatunna Visby

Spatunna Visby

67 195 kr 83 995 kr
-20%
Spatunna Sandhamn
Spatunna Sandhamn

Spatunna Sandhamn

67 195 kr 83 995 kr