Menu

OBS! För att beställa rätt storlek, mät alltid på badet och ej på locket.

Ett lock kan alltid vara lite större än spabadet.
Ett par centimeter extra gör det bara lättare att placera på spabadet.
Locket kan således alltid ha mindre radie än spabadet.
Kjolen hänger dessutom ner 125 mm så eventuellt överhäng syns sällan.

Saknar vi ditt lock? Kontakta oss med de mått du behöver, så återkommer vi med pris och leveranstid.

Filter Showing 1 - 30 of 32 results
Bredd
Längd

Spalock

Våra spalock är gjorda för att passa det nordiska klimatet. Tänk dig en kall vinterafton då du lyfter ditt spalock och ånga och värme flödar upp i den krispiga luften – våra termolock isolerar toppen av ditt spabad och är en av de viktigaste komponenterna du kan ha till ditt spabad. Eftersom det är till ytan värmen stiger krävs det ett spalock av hög kvalité och inte minst med ett högt isolervärde. Våra spalock är i toppklass och om det så är 25 minusgrader och snötäcket lägger sig på ditt spabad så kommer varken vattentemperaturen i ditt spabad sjunka eller snön ens smälta. Detta då vi har valt ett tjockt och högkvalitativt spalock på hela 150mm med ingjuten aluminiumförstärkning – som sparar på din energi och behåller värmen där den skall vara – inuti ditt spabad. Dessutom har vi valt en design med lätt sluttande topp för att förbättra avrinningsförmågan av regnvattnet på blöta dagar.

Extra tjockt spalock

Värme stiger som bekant uppåt. Därför har alla våra spabad extra tjocka termolock. De är 150mm tjocka och sluttande för att förenkla vattenavrinning. Isolerblocken i våra termolock är vakuumförpackade och förstärkta med aluminiumstag för extra lång hållbarhet.

Spalockets uppbyggnad

Spalockets överdel är beklädd med konstläder (PVC). Detta gör locket slitstarkt och att det står emot väder och vind. Locket är också sluttande för att förbättra dess avrinningsförmåga vid till exempel regn. Locket är försett med fyra remmar som fixerar det mot spabadet vid hårt väder. På remmarna finns kodlås för att förhindra barn från att bada själva. Isoleringen i spalocket är tillverkad av formgjuten PE-plast med ingjuten aluminiumförstärkning. Då aluminiumstag är ingjutna i själva isoleringen blir hela locket väldigt stabilt med mycket god isolerande funktion då inga köldbryggor förekommer. Spalockets underdel är beklädd med en PE-folie. Denna folie är motståndskraftig mot både fukt och klor samt lätt att rengöra.

Create an account to expedite future checkouts, track order history & receive emails, discounts, & special offers