Meny

OBS! För att beställa rätt storlek, mät alltid på badet och ej på locket.

Ett lock kan alltid vara lite större än spabadet.
Ett par centimeter extra gör det bara lättare att placera på spabadet.
Locket kan således alltid ha mindre radie än spabadet.
Kjolen hänger dessutom ner 125 mm så eventuellt överhäng syns sällan.

Saknar vi ditt lock? Kontakta oss med de mått du behöver, så återkommer vi med pris och leveranstid.

Filter Visar 1 - 30 of 32 resultat
Bredd
Längd

Spalock

Spalock är en av de viktigaste tillbehören till ditt spabad och skälen till det är många. Inte nog med att du håller uppe värmen i ditt spabad, du sparar även energi som annars skulle gå åt i onödan. Med ett rejält lock till ditt spabad kan du vara säker på att vattnet håller rätt temperatur – oavsett om termometern skulle visa -20° C. Spalocken hos Comfornette är 15 cm tjocka vilket garanterar att värmen stannar där den ska vara. Oavsett om du har ett fyrkantigt spabad eller en rund bubbelpool är Comfornette det givna valet när det kommer till spalock. 

Välj rätt storlek på ditt spalock

Oavsett om du har ett runt eller en fyrkantigt utespa så gäller det att välja rätt storlek. Väljer du fel storlek är risken stor att ditt nya lock inte fyller sin önskade funktion. Därför kan det vara bra att tänka på följande.

När du ska beställa ett nytt spalock är det viktigt att du mäter bredden och längden (ända ut till yttersta kanten). Här är det viktigt att du mäter ditt spabads dimensioner och inte utgår från tidigare spalock. Anledningen till detta är att olika lock-tillverkare har olika system att ange mått på. När du mätt bredd och längd ska du mäta radien på hörnen. Om du exempelvis mätt upp en hörnradie på 250 mm, välj ett lock med en hörnradie på 230 mm.

Hittar du inte något lock med de rätta måtten är det alltid bättre att välja ett lite större lock. Funktionen kommer inte att försämras och kanten kommer ändå att täckas av överkjolen. 

Spalock av högsta kvalitet

På Comfornette vet vi vad ett bra lock kan innebära för ditt spabad. Därför har vi skapat lock med en tjocklek på hela 150 mm. Inte nog med att locket är tjockt, det är dessutom sluttande för att underlätta avrinning av vatten. Isoleringen består av formgjuten PE-plast samt förstärkning av aluminium. Detta hjälper inte bara till att hålla värmen på plats, utan gör även att locket känns mer stabilt. Undersidan är beklädd med PE-folie som är motståndskraftig mot fukt och klor samtidigt som det är lätt att rengöra. 

Spalocken har  försetts med fyra remmar som går att låsa med hjälp av ett kodlås. På detta sätt håller du inte bara locket på plats under blåsiga dagar. Du kan även förhindra att barnen badar utan att någon vuxen håller uppsikt. 

Skapa ett konto för att påskynda framtida utcheckningar, spåra orderhistorik och ta emot e-post, rabatter och specialerbjudanden