Meny

Produkter Kommer snart !

Filter Inga produkter hittades!
Pris
Badkarsform
Längd
Bredd
Systemnivå

    Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Spafilter

Ditt spafilter är en viktig komponent i ditt spabad. Spafiltret är A och O för att hålla ditt spavatten rent och fräscht. Ofta är det just ett smutsigt eller slitet spafilter som gör att din vattenkemi är i obalans och i det långa loppet innebär det en belastning på din värmare och spapump om filtret inte är av god kvalité. Vi har fokuserat på att ta fram ett filter med specifika material optimala för att uppnå en enastående rengöring av ditt badvatten.

Vad består mitt spafilter av?

Filtrets övre- och undre del är tillverkat i polyuretanplast (PU-plast) vilket gör filtret slitstarkt med goda föråldringsegenskaper. Detta är viktiga egenskaper då filtret skruvas i och ur i samband med rengöring. Den filtrerande delen i spafiltret är tillverkat i polyester (PET). Detta material är väldigt formstarkt och har den speciella förmågan att lätt bli statiskt uppladdad. Då filtermaterialet är statiskt uppladdat bidrar detta till att dra åt sig och hålla kvar orenheter från badvattnet. Filtrets kärna är tillverkat i materialet polypropen (PP). Detta gör filtrets kärna mycket stark och säkerställer att filtret behåller sin form under lång tid. En stark kärna är grunden för att rätt vattenvolym skall flöda genom filtret och att en god filtrering skall uppnås.

Skapa ett konto för att påskynda framtida utcheckningar, spåra orderhistorik och ta emot e-post, rabatter och specialerbjudanden