• Vi på Comfornette önskar dig en riktigt skön sommar! Vecka 28 - vecka 30 står vår produktion still. Detta innebär något längre svarstider på mail och förlängda leveranstider. Vi hoppas dock att en sommarkampanj med härliga semesterpriser kan kompensera för det!

Spafilter 4-pack

Det är viktigt att ett filter med hög kvalitet används i spabadet för att vattnet skall hålla sig rent och fräscht.

{{ priceOriginal }}
1 295 kr
{{ price }}
Beställningsvara
Leveranstid 10-12 arbetsdagar
 • Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp
 • Beskrivning

  Det är viktigt att ett filter med hög kvalitet används i spabadet för att vattnet skall hålla sig rent och fräscht. Då allt vatten filtreras genom detta filter ställer det höga krav på filtret för att detta skall uppnå en god filtrering under lång tid. Med denna vetskap har Comfornette tagit fram ett spafilter med specifikt utvalda material för att uppnå just detta.

  1. Filtrets övre del och undre del är tillverkat i polyuretanplast (PU-plast) vilket gör filtret slitstarkt med goda föråldringsegenskaper. Detta är viktiga egenskaper då filtret skruvas i och ur i samband med rengöring.

  2. Den filtrerande delen i spafiltret är tillverkat i Polyester (PET). Detta material är väldigt formstarkt och har den speciella förmågan att lätt bli statiskt uppladdad. Då filtermaterialet är statiskt uppladdat bidrar detta till att dra åt sig och hålla kvar orenheter ifrån badvattnet.

  3. Filtrets kärna är tillverkat i materialet Polypropen (PP). Detta gör filtrets kärna mycket stark och säkerställer att filtret behåller sin form under långtid. En stark kärna är grunden för att rätt vattenvolym skall flöda genom filtret och att en god filtrering skall uppnås.

Spafilter