• Fri frakt över 500 kr
  • Betala mot faktura
  • 30 dagars öppet köp

 

Svensktillverkad Innovation & Kvalitet

 

Svensktillverkat
Alla våra spabad är konstruerade och tillverkade i Sverige, för det svenska klimatet. Vi vet hur kall en svensk vinter kan vara och har konstruerat våra spabad därefter. Det skall vara tryggt och enkelt att äga ett spabad från Comfornette.

Svensk Innovation
Den innovativa tekniken är framtagen i Sverige, av Cyrba AB, och används sedan 13 år tillbaka av flertalet etablerade massagebadkarsleverantörer. Den användarvänliga tekniken med helt automatiska massageprogram är mycket uppskattad. Bara luta dig tillbaka och slappna av. Spabadet sköter resten.

Driftsäkerhet
Vi använder oss bara utav väl beprövad teknik och komponenter från det svenska företaget Cyrba AB. Denna komponentleverantör har över 20 års erfarenhet av vattenteknik i pooler, spabad och massagebadkar.

Både vi och vår underleverantör har lång erfarenhet av det svenska klimatet och våra spabad är speciellt framtagna för det nordiska klimatet. Till exempel har vi valt en värmare helt i rostfritt stål som klara de tufft ställda krav vårt klimat i norden ställer på ett spabad.

Styrelektroniken i spabadet gör att vi kan använda så kallade Longlife-pumpar. Styrningen är framtagen här i Sverige och testad och godkänd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Styrningen känner av när badvattnet behöver värmas och värmer endast vid behov. Detta bidrar till ökad livslängd på både pumpar och värmare.

Trots att komponenter och material valts med största omsorg kan olyckan naturligtvis vara framme. Då är det tryggt att veta att vi har ett rikstäckande servicenät med erfarna montörer och att vi alltid har reservdelar på lager.

MARKNADENS BÄSTA ISOLERING

 

Till skillnad från andra spabads tillverkare så använder vi oss av högeffektiv polyuretanisolering med stängd cellstruktur. Isoleringen sprutas på spakaret först efter att all utrustning monterats och testats. Detta medför att ett mycket högt isolervärde uppnås. Isoleringen utgör även en effektiv ljuddämpning. Skumisoleringen är på sina ställen upp till 150mm tjock.

SCANDINAVISK DESIGN

 

Den minimalistiska designen inte bara känns exklusive, den underlättar också vardagsunderhållet. Vi har minimerat antalet reglage till en kontrollpanel med upplysta knappar och tydlig LCD-display. Välj språk på Svenska eller Engelska. Från kontrollpanelen styrs spabadets alla funktioner med enkla knapptryck.

 

AUTOMATISKA MASSAGEPROGRAM

 

Vi erbjuder helautomatiska massageprogram på alla våra spa modeller. Massageprogram är program som automatiskt leder och fördelar vattnet till de olika massagejetsen i en bestämd ordning. Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur.

 

KRISTALLKLART VATTEN

 

Vår automatiska rening med kombinerad ozon och UV-C lampa samt dubbla ytvattenfilter ger ett kristallklart vatten. Den effektiva reningen tillsammans med de antibakteriella slangarna medför att mängden klor som tillsätts är minimal. I våra spabad används ca 5-10% klor jämfört med många av våra konkurrenter. Badvattnet luktar inte klor och mängden klor som tillsätts sker självklart automatiskt.

 

Låg Energiförbrukning


Varför använda mer energi än nödvändigt? Vi använder oss av släta antibakteriella slangar. Då minskar turbulensen betydligt jämfört med traditionella spabad med ribbad PVC-slang. När motståndet minskats kan också pumparnas effekt minskas utan att det påverkar massageeffekten. Att minska pumpeffekten minskar också ljudnivån.

 

ECO-FLOW
För att ytterligare sänka energiförbrukningen kommunicerar spakarets alla elektriska komponenter ständigt med varandra. Det gör att spakaret känner av när vattnet behöver värmas och stänger av energikrävande pumpar och funktioner när de inte behövs. Detta, tillsammans med den sofistikerade mjukvarustyrningen, möjliggör den energieffektiva ECO-FLOW tekniken.

 

Isolering
Alla våra spabad är välisolerade. Vi använder oss av högeffektiv polyuretanisolering med stängd cellstruktur. Isoleringen sprutas på spakaret först efter att all utrustning monterats och testats. Detta medför att ett mycket högt isolervärde uppnås. Isoleringen utgör även en effektiv ljuddämpning. Skumisoleringen är på sina ställen upp till 150mm tjock.

R-värdet för 150mm polyuretanisolering är 7,18 m².W/K
U-värdet för 150mm polyuretanisolering är 0,14 W/m².K

 

 

 

 

 

Exempelbild

 

 

 

 

 

 

Exempelbild

 

Kristallklart vatten
 

 ingen vill bada i smutsigt vatten. Därför har vi utvecklat ett unikt reningssystem till alla våra spabad. Systemet renar inte bara vattnet, det sänker även energiförbrukningen och förlänger livslängden på både värmare och cirkulationspump.

Spabaden är utrustade med två ytvattenfilter. Det ena renar vattnet från partiklar vid cirkulation/varmhållning. Det andra är ett högeffektivt filter som renar vattnet från partiklar vid bad.

Ozonrening sker vid behov, samtidigt som spabadet cirkulerar och värmer vattnet. Ozonrening innebär att syremolekyler, med hjälp av en ozongenerator, omvandlas till ozonmolekyler som sedan tillförs badvattnet genom speciella blandkammare. I dessa blandkammare angriper ozonmolekylerna bakterierna och återgår till syremolekyler.

De slangar vi använder är helt släta och tillverkade av förädlad polyamid. Då de är helt fria från porer har mikroorganismer mycket svårt att få fäste. Slangarna är också antibakteriellt behandlade vilket också motverkar bakterietillväxt.

Det behövs väldigt lite klor i våra bad. Kloret tillsätts enkelt med en automatisk doserare som läggs i badvattnet efter avslutat bad. Doseraren renar, tillsammans med det automatiska reningssystemet, vattnet kontinuerligt så att det alltid är klart för bad.

 

 

 

 

Njutning i tystnad

 

Cirkulationspumpen på spakaret är speciellt framtagen för att arbeta på ett mycket lågt varvtal. Tillsammans med strömlinjeformade rörkopplingar och en helt slät antibakteriell slang, ger detta ett mycket tyst spabad. Lägg till innovativ konstruktion och rördragning som sänker vattenturbulensen och därmed också ljudnivån ytterligare så förstår du vad SILENT-FLOW innebär. Njutning i tystnad.

 

Bullerrapport PDF

 

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

 

 

 

Automatiska Massageprogram

 

Vi erbjuder helautomatiska massageprogram på alla våra spamodeller. Massageprogram är program som automatiskt leder och fördelar vattnet till de olika massagejetsen i en bestämd ordning. Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur. En dokumenterad favorit är den vandrande ryggmassagen, som masserar ryggen uppifrån och ner med varma massagestrålar. Spabadet blir din egen massör som alltid har tid och aldrig tröttnar!

 

 

LED-Belysning 300 Färger


Alla spabad är utrustade med LED-belysning. Antalet ljuskällor variera mellan de olika spamodellerna, men i grunden består belysningen av 1st stor LED-lampa med 55st dioder samt 15-30st små LED-lampor. Dessa lampor är jämt fördelade i spabadet för att en harmonisk ljusbild skall uppnås.


Vår LED-belysning har hela 300-färger! Då alla har sin favoritfärg tycker vi det är bättre att låta er som användare välja ut just era tre favoriter. Dessa ställs enkelt in från kontrollpanelen. Spabadet kommer sedan ihåg era favoritfärger nästa gång ni badar.

Det är detaljerna som gör helheten. Vad sägs om att sjunka ner i 38° karibiskt-blått vatten då snötäcket ligger tjockt? Med den stämningsfulla LED-belysning är detta möjligt. Välj mellan något av de 9st olika ljusprogramen.

Ljusprogram Karibiskt Blå Ocean
Ljusprogram Solnedgång
Ljusprogram Soluppgång
Ljusprogram Växlande Färger
Ljusprogram Mixade Färger
Ljusprogram Vitt Ljus
Ljusprogram Egen Färg 1
Ljusprogram Egen Färg 2
Ljusprogram Egen Färg 3

 

 

 

 

 

 

Exempelbild

 

Exempelbild

 

 

 

 

 

Användarvänligt


Vi erbjuder helautomatiska massageprogram på alla våra spamodeller. Massageprogram är program som automatiskt leder och fördelar vattnet till de olika massagejetsen i en bestämd ordning. Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur. En dokumenterad favorit är den vandrande ryggmassagen, som masserar ryggen uppifrån och ner med varma massagestrålar. Spabadet blir din egen massör som alltid har tid och aldrig tröttnar!

 

 

 

Spabadets komponenter

 

Akrylen:

Ytskiktet i våra spabad utgörs av 5mm homogent genomfärgad sanitetsakryl. Akrylen kommer från de välkända Amerikanska företagen Lucite och Aristech. Denna akryl är väldigt tålig mot UV-strålning och har en mycket hög motståndskraft mot mikroorganismer.


Bottenplatta, stomme och frontpanel:
Den förstärkta bottenplattan tillsammans med det rostfria stativet utgör grunden i en riktigt stabil spakonstruktion. Vår bottenplatta är förstärkt med glasfiber för att stå emot såväl fukt som gnagare. Då bottenplattan är tätförsluten till mötande frontpanel tilläggsissoleras hela spabadet effektivt. Spabadets frontpaneler är tillverkade i kompositmaterial och kräver minimalt underhåll. Om det blir smutsigt torkas eller spolas det enkelt av med vatten.


Termolock:
Värme stiger som bekant uppåt. Därför har alla våra spabad extra tjocka termolock. De är 150mm tjocka och sluttande för att förenkla vattenavrinning. Isolerblocken i våra termolock är vakuumförpackade och förstärkta med aluminiumstag för extra lång hållbarhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exempelbild