• Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp

Spabad - Sandhamn

Dubbla liggsäten - de bästa av det bästa om ni frågar oss. Sandhamn är ett vackert sömlöst spabad för en riktigt njutfull upplevelse. Oavsett om du sjunker ner i ett av liggsätena eller de tre sittplatserna som erbjuds så är Sandhamn badet för dig som önskar det där lilla extra.

{{ priceOriginal }}
75 195 kr
{{ price }}
Tillverkas på beställning
Leveranstid 10-12 arbetsdagar
 • Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp
 • Beskrivning

  Liggsätenas längd och vinklar är speciellt designade för att passa både den som är lång eller kort. Sätena är extra breda vid höfter och axlar för optimal avslappning. Även hörnsätet är utformat för bästa ergonomi och stöd för hela kroppen. Badets vattennivå kan också justeras hela 20cm för att passa alla i familjen.

  Den minimalistiska designen inte bara känns exklusive, den underlättar också vardagsunderhållet. Vi har minimerat antalet reglage till en kontrollpanel med upplysta knappar och tydlig LCD-display. Välj språk på Svenska eller Engelska. Från kontrollpanelen styrs spabadets alla funktioner med ett enkelt knapptryck.

  RENING
  Minimalt underhåll tack vare helt släta antibakteriella slangar i polyamid och en mycket effektiv rening med dubbla ytvattenfilter. Spabadet är även utrustat med Ozon-rening för att minska användandet av kemiprodukter. Reningen sker självklart automatiskt och minimerar antalet vattenbyten till två gånger per år. Detta bidrar till att sänka den redan låga energiförbrukningen ytterligare.

  TILLVAL – UVC LAMPA
  För dig som enkelt vill minimera användandet av klor vid rengöring finns UV-C lampan som tillägg, genom högeffektiv automatisk rening kommer den åt mikroorganismerna som Ozon anläggningen inte gör.
  Denna UV-C anläggning är speciellt bra på att rena bort de organismer och bakterier som Ozon anläggningen inte rår på. Resultatet är en högeffektiv automatisk rening som minimerar användandet att kemprodukter ytterligare.

  SYSTEM COMFORT
  Vårt Comfort paket har allt och lite till. Ett spabad som kommer utrustat med vattenmassage, där den unika vatten massagen vandrar och masserar kroppen från topp till tå. Ett kraftfullt och intelligent massage system som med hjälp av 30 st massagejets i rostfritt stål (A4 Syrafast) kan leverera en fantastisk upplevelse. Ett hörnsäte kommer med specifika massagejets för axlar och nacke. Aktivera massage jetsen separat i zoner eller alla på en gång. Välj mellan tre massageprogram.

   

  Klicka här - För att läsa mer

 • Teknisk data
  Längd 210 cm
  Bredd 210 cm
  Höjd 98 cm
  Baddjup 81 cm
  Sittplatser 3 st
  Liggsäten 2 st
  Vikt 400 kg
  Belysning Ja, 24st LED lampor
  Automatisk rening Ja
  Jetpump Comfort: 1st
  Cirkulationspump ja, 240l/min, 0.35hk
  Munstycken Syrafast A4 rostfritt stål
  Värmare Aluminium 3000W
  Stativ Rostfritt stål
 • Filer