Svensktillverkat

Vi är stolta över att kunna erbjuda Svensk tillverkade produkter av högsta kvalité.

Sedan 1992 har vi på Comfornette tillverkat och monterat olika sorters badkar och är nu ett av de äldsta varumärkena i branschen. Massagebadkar är vår specialitet och vår produktion är placerad i Sverige för att ha den bästa anpassningen till den svenska badrumsstandarden. Vi har genom åren skaffat oss stor kunskap om vatten- och luftmassage för att ge dig som användare maximal njutning och avkoppling.

I Skene monteras och kvalitétstestas alla våra produkter innan leveransen till våra kunder. Elektroniken och alla plastkomponenter, samt slangen är utvecklade och framtagna i Göteborg. Vilket innebär att vi kan erbjuda en omfattande Svensk kvalité, både i form av produkt, leverans, produktgarantier och kundnöjdhet.

Miljö

Vi strävar efter att få våra produkter så miljö och badvänliga som möjliga.

Vi har valt att tillverka våra badkar utan lim och silikon. Detta genom att tillverka badkaren med våra egentillverkade snabbkopplingarsom tätar genom o-ring samt låser med låsbleck i rostfritt stål. Våra slangar är dessutom tillverkade i förädlad polamid som har en mycket fin insida, dess antibakteriell yta förhindrar att mikroorganismerslår rot. Systembadkaren dräneras från dessutomfrån lägsta punkt och allt badvatten töms efter varje badtillfälle, vilket minimerar risken för bakterietillväxt och dålig lukt. Vi använder inga PVC slangar eller lim som släpper ifrån sig eftalater och andra giftiga ämnen som är skadliga för badande. Att vi bygger våra badkar i Skene resulterar också kortare transportsträckor till våra kunder vilket innebär mindre miljöpåverkan.

Design

Från den minimalistiska kontrollpanelen styrs samtliga badets funktioner med ett lätt knapptryck.

Med hjälp av den användarvänliga och stilrena kontrollpanelen är det möjligt att få ett bad utan vred och reglage som med tiden blir tröga och slitna, samt svåra att hålla rena. Våra jetmunstycken är väldigt tunna och minimalistiska i sitt formspråk och är framtagna i massiv mässing som förkromats. (System Classic har plastmunstycken.)

STYRELEKTRONIK

All vår styrelektronik är utvecklad och tillverkad i Sverige. Elektroniken är testad och godkänd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och alla våra produkter är CE-märkta. Vår unika styrelektronik möjliggör de automatiska massageprogrammen IMS (Inteligent Massage System).IMS programen leder och fördelar massagestrålarna i en bestämd ordning.Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur. LED lampan kan växla mellan fasta färger eller alternativet ljusterapi.Bottenventilen styrs ifrån kontrollpanelen med en öppen/stängd funktion. Underhållsvärmaren bibehåller temperaturen på badvattnet när systemt körs och finns i 1,5 eller 3kW effekt

KVALITÈ

Våra systembadkar är tillverkade av värmeisolerande Sanitetsakryl förstärk med glasfiber vilket bibehåller värmen i badvattnet längre. Sanitetsaktrylen är mycket tålig och enkel att hålla ren. Samtliga av badkarets funktioner styrs enkelt ifrån panelen när man badar och vår bottenmassage är unik i sitt slag. Den bygger helt på vattenmassage istället för den traditionella luftmassagen på marknaden. Detta gör att vår bottenmassage är mycket tyst utan att göra avskall på massageeffekten. Våra kopplingar och slangar har en slät och optimerad flödeskonstruktion och våra flödesventiler sitter lågt placerade under badkaret, vilket innebär en lägre ljudnivå än normalt. SILENT SYSTEM TECHNOLOGY är ett av marknadens tystaste massagesystem.