OM OSS

SVENSKTILLVERKAT

Vi är stolta över att kunna erbjuda svensktillverkade produkter av högsta kvalitet.

Sedan 1992 har vi på Comfornette tillverkat och monterat olika sorters badkar och är nu ett av de äldsta varumärkena i branschen. Massagebadkar är vår specialitet och vår produktion är placerad i Sverige för att ha den bästa anpassningen till den svenska badrumsstandarden. Vi har genom åren skaffat oss stor kunskap om vatten- och luftmassage för att ge dig som användare maximal njutning och avkoppling.

I Skene monteras och kvalitetstestas alla våra produkter innan de levereras till våra kunder. Elektroniken, slangen och alla plastkomponenter är utvecklade och framtagna i Göteborg. Detta gör att vi kan erbjuda en omfattande svensk kvalitet både i form av produkt, leverans, produktgaranti och kundnöjdhet.

 

Miljö

Vi strävar efter att få våra produkter så miljö- och badvänliga som möjligt.

Vi har valt att tillverka våra badkar utan lim och silikon. Detta genom att tillverka badkaren med våra egentillverkade snabbkopplingar som tätar genom o-ring samt låser med låsbleck i rostfritt stål. Våra slangar är dessutom tillverkade i förädlad polyamid som har en mycket fin insida. Dess antibakteriella yta förhindrar att mikroorganismer slår rot. Systembadkaren dräneras från lägsta punkt och allt badvatten töms efter varje badtillfälle. Detta minimerar risken för bakterietillväxt och dålig lukt.

Vi använder inga PVC-slangar eller lim som släpper ifrån sig ftalater och andra giftiga ämnen som är skadliga för badande. Att vi bygger våra badkar i Skene resulterar också i kortare transportsträckor till våra kunder, vilket innebär mindre miljöpåverkan.

Design

Från den minimalistiska kontrollpanelen styrs samtliga av badets funktioner med ett enkelt knapptryck.

Med hjälp av en användarvänlig och stilren kontrollpanel är det möjligt att få ett badkar utan vred och reglage som med tiden blir tröga och slitna, samt svåra att hålla rena. Våra jetmunstycken är väldigt tunna och minimalistiska i sitt formspråk. Dessa är framtagna i massiv mässing som förkromats. (System Classic har plastmunstycken.)

STYRELEKTRONIK

All vår styrelektronik är utvecklad och tillverkad i Sverige. Elektroniken är testad och godkänd av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut) och alla våra produkter är CE-märkta. Vår unika styrelektronik möjliggör de automatiska massageprogrammen IMS (Intelligent Massage System). IMS-programmen leder och fördelar massagestrålarna i en bestämd ordning. Resultatet är vandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskler.
LED-lampan kan växla mellan fasta färger eller alternativet ljusterapi.
Bottenventilen styrs ifrån kontrollpanelen med en öppen/stängd funktion.
Underhållsvärmaren bibehåller temperaturen på badvattnet när systemet körs och finns i 1,5kW eller 3kW effekt.

KVALITET

Våra systembadkar är tillverkade av värmeisolerande sanitetsakryl som är förstärkt med glasfiber vilket bibehåller värmen i badvattnet längre. Sanitetsakrylen är mycket tålig och enkel att hålla ren.

Samtliga av badkarets funktioner styrs enkelt ifrån panelen när man badar och vår bottenmassage är unik i sitt slag. Den bygger helt på vattenmassage istället för den traditionella luftmassagen på marknaden. Detta gör att vår bottenmassage är mycket tyst utan att det påverkar massagestrålarna. Våra kopplingar och slangar har en slät och optimerad flödeskonstruktion och våra flödesventiler sitter lågt placerade under badkaret. Detta innebär en lägre ljudnivå än normalt.