Menu
Filter Showing all 7 results
Price
Badkarsform
Längd
Bredd
Systemnivå

Bubbelbadkar

När vi pratar bubbelbadkar pratar vi om lyx 2.0, kanske vill du efter en renovering uppgradera till ett badrum med den där extra spakänslan, det kan vi lova att Comfornettes bubbel- och massagebadkar kommer att ingiva. Vi brinner för såväl tekniken, komforten och designen på ditt bubbelbadkar och har därför arbetat hårt och länge för att ta fram våra nu fantastiska många olika modeller på bubbelbad, allt för att du skall kunna hitta det perfekta karet för just ditt badrum.

 

Varför du skall välja ett bubbelbadkar

Ett bubbelbadkar har många fördelar och goda effekter jämfört med det traditionella badkaret. Bland annat så ger vattenmassage positiva påverkningar på spända och ömma muskler samt bidrar till ökad blodcirkulation i hela kroppen. Ett varmt bad motverkar dessutom stress och har en lugnande effekt på nervsystemet: en total avslappnande effekt för både kropp och själ.

Hörnbadkar och stativ för en perfekt inbyggnation

En fördel med att välja ett hörnbadkar är inte enbart att du optimerar din yta på ett effektivt sätt utan också att du kan skapa ett harmoniskt intryck, genom att välja ett rektangulärt, halvt ovalt eller asymmetriskt badkar kan du skapa just den känslan du önskar. Ett hörnbadkar hyser dessutom utrymme för fler än en badare och är ypperligg för småbarnsfamiljen. Våra hörnbadkar kan du dessutom få med massagesystem och levereras med stativ – perfekt för inbyggnation av ditt badkar. Ett inbyggt badkar är praktiskt och kan varieras på en mängd vis, kanske önskar du att kakla in det i samma utförande som resten av ditt badrum eller så önskar du en mer utstickande känsla, oavsett så får du genom att ha ett badkar med stativ flera positiva effekter. Med ett halvfrontsstativ kan du enkelt flytta frontplåten för att göra rent under ditt badkar. I ditt badkarsstativ ingår såväl stativet som en gavel och frontplåt.

Create an account to expedite future checkouts, track order history & receive emails, discounts, & special offers