• Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp

Bubbelbadkar - Miami

Klassiskt badkar för två. Badkaret har en rundad framkant & två bekvämt vinklade kortsidor, så att två personer kan bada tillsammans. Vi levererar badkaret i tre olika storlekar så att du enklare kan hitta just din storlek. Se hela vårt utbud av bubbelbadkar!

  • Massagesystem

   Se bilder i galleriet eller läs mer i beskrivning om våra olika system.

  • Utförande

   Större bild på Höger/Vänster utförandet finns i galleriet.

{{ priceOriginal }}
16 795 kr
{{ price }}
Tillverkas på beställning
Leveranstid 8-10 arbetsdagar
 • Fri frakt över 500 kr
 • Betala mot faktura
 • 30 dagars öppet köp
 • Beskrivning

  Svensk Standard
  Ett bad ifrån Comfornette är noga utformat för den svenska badrumsstandarden, våra utomhus-spabad är dessutom finkalibrerade för det Nordiska klimatet genom kvalitét och noga utvalda materialval för att klara av den Svenska väderleken. Vår produktion är dessutom placerad i Skene i Västra Götaland, allt för att kunna möta både klimatansvar såsom bistå med snabba leveranser och flexibla service besök om olyckan skulle vara framme. Vår reservdelsgaranti på 10 år, ger en extra trygghet.

  Sänkt ljudnivå
  Genom Silent System Technologies med dess noggrant framtagna flödesberäkningar och speciellt utformade rör-komponenter har vi optimerat våra pumpar till marknadens tystaste massagesystem. Tillsammans med vår helt släta antibakteriell behandlade slang fri från ftalater så minimeras ljudnivån ifrån annars vanlig turbulens i slangsystemet. Dessutom använder vi oss inte av några manuella vred och luftintag i karets sidor och sargkanter vilket även minimerar ljudkällorna som annars smyger ut den vägen. Allt för en unikt njutningsfull badupplevelse.

  Användarvänlig kontrollpanel
  Vår kontrollpanel är framtagen på alla våra badkar i IMS modeller (Comfort & Premium). Därifrån styr du hela ditt badkar med ett lätt knapptryck.

  Minimalistisk design
  Våra badkar är utav genomtänkt design, hos oss lämnas ingen detalj åt slumpen. Ett rent nordiskt uttryck tillsammans med en minimalistisk och funktionsvänlig kontrollpanel gör vårt badkar till något helt unikt. Visst är den minimalistiska designen något vackert för ögat men den är faktiskt också en bidragsfaktor till att våra badkar kräver drastiskt mycket mindre underhåll, detta då vi tagit bort alla manuella vred, knoppar och kontroller för att minimera smutsansamling och onödiga ohygieniska skrymslen som är svåra att rengöra. Vårt badkar styrs helt via en enda kontrollpanel på sargkanten och våra jets är slimmade tillsammans med en sömlös insida.

  30 år i branschen
  Ni är i trygga händer, Comfornette har 30 år i branschen. Sedan 1992 har vi tillverkat och monterat badkar och är ett av de äldsta varumärkena i branschen. Hos oss skall du inte behöva lämna med några frågetecken, all vår verksamhet är förlagd på svensk mark, vi har både produktion och lager i Skene – Västra Götaland så oavsett om du har ett 15 år gammalt badkar du behöver uppdatera en reservdel till eller om du köper ett sprillans nytt bad hos oss så kan vi smidigt leverera precis det du önskar. Dessutom har vi en rikstäckande serviceorganisation vilket gör att vi alltid finns nära till hands när du behöver det.

  Rent & fräscht
  Våra badkar är noggrant genomtänkta när det kommer till hygien, vårt slangsystem är speciellt konstruerat så att det dränerar sig själv till 100% efter att du har badat, vilket eliminerar risken för gammalt vatten att bli stående i slangar som kan medföra bakterietillväxt och dålig lukt.

  Slang & Kopplingar
  Vårt slangsystem är noggrant framtaget med en slät insida tillverkad av förädlad polyamid, detta ger många fördelar man inte bör underskatta i valet av massagebadkar. En slät slang minimerar risken för fett och smuts att ansamlas och fastna, dessutom minimeras ljudnivån i ditt badkar då vattnet får mindre turbulens när det passerar i slangen, vilket också skapar en bättre massageeffekt!

  Dessutom är våra system och kopplingar är helt fria från lim vilket gör att vi ligger ett steg före om olyckan skulle vara framme och en service behöver göras. Slangen är också fri från ftalater, PVC-plast och andra giftiga ämnen.

  Pump
  Vår 1100W pump är en noggrant framtagen pump med grundligt utförda flödesberäkningar för att ge den absolut bästa effekten tillsammans med den lägsta möjliga ljudnivån.

  IMS
  Med vårt intelligent massage system (IMS) styrs badkaret helt elektroniskt via en användarvänlig kontrollpanel på badkarets sargkant. IMS är standard i Comfornette Comfort & Premium system och möjliggör automatiska massageprogram. du slipper den gamla tekniken med manuella vred som blir tröga med tiden och ansamlar onödig smuts.

  Styrbox
  Vår styrbox är CE-märkt och både systemet samt elektroniken är svenskutvecklad, testad och godkänd av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Styrbox-systemet utför dessutom en säkerhetskontroll 10 gånger per sekund så att du skall kunna känna dig helt trygg.

  Önskemål panel/blandare
  Frontpanel, gavelpanel & bottenventil ingår som standard
  Har du speciella önskemål gällande placering av paneler eller blandare som inte är som våra Vänster/höger, Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Material
  Badkaret är tillverkad i glasfiberförstärkt sanitetsakryl. Denna sanitetsakryl är 5mm tjock och är homogent genomfärgad. Dessa speciellt utvalda materialen gör badkaret stabilt samt att det bibehåller vattnets värme. Då ytskikten är av genomfärgad sanitetsakryl kan det enkelt slipas/poleras vid behov.

  System Classic 
  Vårt enklaste massagesystem där du styr ditt badkar med en ON/OFF knapp. Systemet har 12st massagejets fördelade enligt följande - 6 stycken i långsidorna, 4 st i ryggänden och 2st i fotänden. Våra jets är i system Classic gjorda av färgad plast.

  * Silent System Technology
  * 12 jets – Rygg 4st, Sidor 6st, Fot 2st
  * Levereras med unik avloppssil
  * Inga verktyg eller rengöringsmedel behöver användas.

  System Comfort 
  Vårt välutrustade massagesystem med IMS teknologi och Silent System vilket är marknadens tystaste massagesystem. Systemet Comfort har massagezoner där du själv får lyxen att välja massageprogram tillsammans med önskad ljusterapi. Allt styrs via vår användarvänliga kontrollpanel på badkarskanten. Även bottenventilen stängs och öppnas elektroniskt via denna panel.

  Comfort har 16st massagejets fördelade enligt följande – 6st i långsidorna, 6st i ryggänden och 4st i fotänden. Våra jets är i system Comfort gjorda av kromad mässing vilket ger en slimmad design.

  Badkarets ljusterapi är av LED-belysning och kan väljas med 1,5kW eller 3kW värmare. System Comfort har dessutom möjligheten att använda luftinblandning i massagen för en extra stark massagestyrka.

  * IMS technology
  * Silent system technology
  * 16 jets – Rygg 6st, Sidor 6st, fot 4st
  * Luftinblandning för extra stark massage
  * Jetsmunstycken i kromad mässing
  * 3 Massageprogram

  System Premium
  Vårt system med extra allt, IMS teknologi och Silent System vilket är marknadens tystaste massagesystem. Pulserande massageprogram indelat i zoner framtagna för den bästa tänkbara massageeffekten, detta tillsammans med luftinblandning för extra stark massagestyrka. Välj ett av 5 massageprogram tillsammans med önskad ljusterapi, allt styrs via vår användarvänliga kontrollpanel på badkarskanten. Även bottenventilen stängs och öppnas elektroniskt via denna panel.

  Premium har 18st massagejets fördelade enligt följande – 6 st i långsidorna, 6st i ryggänden och 6st i fotänden. Dessutom har System Premium 8st bottenmassagejets. Alltså totalt 26 massagejets, alla gjorda av kromad mässing för en extra slimmad design.

  * IMS technology
  * Silent system technology
  * 18 jets – Rygg 6st, Sidor 6st, fot 6st
  * 8st bottenmassage jets
  * Luftinblandning för extra stark massage
  * Jetsmunstycken i kromad mässing
  * 5 Massageprogram

 • Teknisk data
  Längd 170, 180 cm
  bredd 80, 90 cm
  Höjd 60 cm
  Baddjup 45 cm
  Antal personer 1-2
 • Filer
Bubbelbadkar
-30%
Bubbelbadkar - Monaco
Bubbelbadkar - Monaco

Bubbelbadkar - Monaco

16 795 kr 23 995 kr
-30%
Bubbelbadkar - London
Bubbelbadkar - London

Bubbelbadkar - London

15 395 kr 21 990 kr
-30%
Bubbelbadkar - Milano
Bubbelbadkar - Milano

Bubbelbadkar - Milano

16 095 kr 22 995 kr
-30%
Bubbelbadkar - Florida
Bubbelbadkar - Florida

Bubbelbadkar - Florida

16 795 kr 23 995 kr
-30%
Bubbelbadkar - Paris
Bubbelbadkar - Paris

Bubbelbadkar - Paris

17 495 kr 24 995 kr
-30%
Bubbelbadkar - Vienna
Bubbelbadkar - Vienna

Bubbelbadkar - Vienna

18 895 kr 26 995 kr
-30%
Bubbelbadkar - Madrid
Bubbelbadkar - Madrid

Bubbelbadkar - Madrid

16 795 kr 23 990 kr
-30%
Bubbelbadkar - Havanna
Bubbelbadkar - Havanna

Bubbelbadkar - Havanna

18 195 kr 25 995 kr